Bestellen kan via Stichting Fly Aware…

Cambridge Mask
“Sky Mask Pro”

Vanwege de relatief hoge bank- en verzendkosten voor kleine pakketten vanuit Engeland heeft Stichting Fly Aware in samenwerking met onze partner Angel Fleet enige tijd geleden besloten een (beperkt) aantal maskers in voorraad te nemen, in de speciale uitvoering “Sky Mask Pro” (blauw met witte wolken, zie afbeelding). Hierdoor konden wij deze aanbieden voor de scherpe prijs van € 32,95.

Cambridge Mask
“Admiral Pro”

Door leveringsproblemen met de “Sky Mask Pro” zagen we ons gedwongen om uit te wijken naar enkele andere uitvoeringen, waarbij we uiteraard vasthouden aan dezelfde topkwaliteit van de Cambridge Pro Series maskers. Momenteel hebben we dan ook drie uitvoeringen in het assortiment: “Sky Mask Pro”, “Admiral Pro” en “Nightingale Pro”.

Cambridge Mask
“Nightingale Pro”

Door onze directe contacten met de fabrikant en een scherpe inkoop kunnen we ook deze maskers nog steeds voor dezelfde prijs aanbieden. Let op: wij hebben niet alle maten in alle uitvoeringen in voorraad, in het bestelformulier staan de beschikbare maten/uitvoeringen vermeld.

Kies de juiste maat

De maskers zijn in 4 maten leverbaar, afhankelijk van het lichaamsgewicht:

Small:          11-32 kg
Medium:       33-64 kg
Large:          65-89 kg
Extra Large:    90+ kg

De prijs is € 32,95 plus verzendkosten. Bestelt u twee maskers tegelijk, dan passen die samen in één standaard doosje en betaalt u dus slechts één keer verzendkosten. Geef uw bestelling op via het bestelformulier op deze pagina. Grotere aantallen bestellen? Neem dan contact op via info@flyaware.nl

 

 

…of bestel direct bij de fabrikant

Cambridge Mask
“the Lady MacBeth Pro”

Bent u bereid wat meer te betalen (ook voor bank- en verzendkosten), dan zijn deze maskers ook in diverse andere designs verkrijgbaar, zie het voorbeeld hiernaast. Bestel rechtstreeks bij de fabrikant via www.cambridgemask.com. Houdt u er in dit geval wel rekening mee dat u, naast de rekening van Cambridgemask co., als gevolg van Brexit ook nog een aparte rekening krijgt van de pakketdienst (normaliter DHL) voor BTW en invoerrechten.

Bestelformulier Sky Mask

Totaalbedrag € –

Na betaling sturen wij uw masker(s) zo snel mogelijk naar het opgegeven adres.