Inschrijving voor Online Aircraft Cabin Air Conference geopend

Schrijf je nu in voor GRATIS deelname aan de Aircraft Cabin Air Conference 2021!

GCAQE heeft de afgelopen jaren enkele grote internationale conferenties georganiseerd over Aircraft Cabin Air Quality. Deze vonden steeds plaats in Londen, waar GCAQE gevestigd is. Deze conferenties worden altijd goed bezocht door vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten en overheidsinstellingen, en vakbonden van vliegend personeel en luchtvaarttechnici. Maar ook belangstellenden op persoonlijke titel (bv. omdat je werkzaam bent in de luchtvaart) zijn altijd welkom bij deze conferenties. Een unieke gelegenheid om jezelf op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken betreffende regelgeving, wetenschap en techniek op het gebied van (de verbetering van) luchtkwaliteit aan boord van vliegtuigen, en van de oplossingen waaraan hard gewerkt wordt. De laatste conferentie vond plaats in september 2019.

Op 15 t/m 18 maart 2021 wordt er weer een Aircraft Cabin Air Conference georganiseerd. Ook dit keer is er weer sprake van een imposante lijst van internationaal vooraanstaande sprekers, volgens de organisator wordt dit zelfs de grootste conferentie ooit! Mede als gevolg van de Corona pandemie zal de conferentie dit keer echter niet in Londen plaats vinden, maar in de vorm van een Online Event (Zoom Conference Call). Je kunt de hele conferentie (of een gedeelte daarvan naar keuze) dit keer dus eenvoudig vanachter je eigen computerscherm volgen!

Klik op de afbeelding of op deze link om naar de registratiepagina te gaan. Wacht echter niet te lang, want de eerste 500 inschrijvingen zijn geheel GRATIS!!