GCAQE heeft de afgelopen jaren enkele grote internationale conferenties georganiseerd over Aircraft Cabin Air Quality. Deze vonden steeds plaats in Londen, waar GCAQE gevestigd is. Deze conferenties worden altijd goed bezocht door vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten en overheidsinstellingen, en vakbonden van vliegend personeel en luchtvaarttechnici. Maar ook belangstellenden op persoonlijke titel (bv. omdat je werkzaam bent in de luchtvaart) zijn altijd welkom bij deze conferenties. Een unieke gelegenheid om jezelf op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken betreffende regelgeving, wetenschap en techniek op het gebied van (de verbetering van) luchtkwaliteit aan boord van vliegtuigen, en van de oplossingen waaraan hard gewerkt wordt. 

De laatste conferentie vond plaats op 15 t/m 18 maart 2021. Als gevolg van de Corona maatregelen werd de conferentie toen voor het eerst in de vorm van een Online Event georganiseerd. De deelnemers konden via een Zoom Conference Call thuis vanachter hun beeldscherm de geboden presentaties volgen. 3Nadat in september 2022 de Aircraft Cabin Air Conference helaas geen doorgang kon vinden, wordt deze nu georganiseerd op 27, 28 en 29 juni 2023. Er is wederom gekozen voor het concept van een Online Event. Dit keer worden de presentaties bovendien voorzien van een simultane vertaling in maar liefst 5 verschillende talen!

Net als de vorige keren is er weer een indrukwekkende lijst met interessante sprekers, deze lijst wordt nog steeds regelmatig bijgewerkt. Klik op deze link voor de actuele informatie.

De inschrijving voor dit 3-daagse event is nog open. Het belooft weer een heel interessante bijeenkomst te worden, dus mis het niet! Ga naar https://www.aircraftcabinair.com/register om uw tickets te bestellen.