London, 17 en 18 september

GCAQE heeft de afgelopen jaren enkele grote internationale conferenties georganiseerd over Aircraft Cabin Air Quality. Deze vonden steeds plaats in Londen, waar GCAQE gevestigd is. Deze conferenties worden altijd goed bezocht door vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten en overheidsinstellingen, en vakbonden van vliegend personeel en luchtvaarttechnici. Maar ook belangstellenden op persoonlijke titel (bv. omdat je werkzaam bent in de luchtvaart) zijn altijd welkom bij deze conferenties. Een unieke gelegenheid om jezelf op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken betreffende regelgeving, wetenschap en techniek op het gebied van (de verbetering van) luchtkwaliteit aan boord van vliegtuigen, en van de oplossingen waaraan hard gewerkt wordt. 

Als gevolg van de Coronamaatregelen kon de Conferentie in 2021 in Londen geen doorgang vinden, daarom werd deze in de vorm van een Online Event georganiseerd. Gedurende 4 dagen konden de deelnemers via een Zoom Conference Call thuis vanachter hun beeldscherm de geboden presentaties volgen. En ook in 2023 zag GCAQE zich gedwongen om voor deze vorm te kiezen.

Dit jaar zal dit evenement echter weer als vanouds “live” plaatsvinden in het Imperial College te Londen, en wel op 17 en 18 september 2024. Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden, met updates over de laatste stand van zaken over verontreinigde cabinelucht, filter- en sensortechnieken, verbeterde oliesoorten en de laatste onderzoeksresultaten. Noteer dus alvast de datums in je agenda!

Ga voor de actuele lijst van sprekers (de lijst wordt nog regelmatig geüpdatet) en om je te registreren als bezoeker van de conferentie naar www.aircraftcabinair.com