Wat is Raymedy?

Het Raymedy behandelprotocol is erop gericht om het lichaam te helpen met ontgiften van de organische fosfaten. Raymedy maakt gebruik van lichtsequenties en geluid om het ontgiftingsproces op gang te brengen en te ondersteunen. De focus ligt op het lymfesysteem, de lever en het stimuleren van de microdoorbloeding. Het menselijk lichaam heeft last van alle toxines die opgenomen worden door voeding, drinkwater, omgeving én door het verblijf in een vliegtuig. Om deze schadelijke stoffen zoveel mogelijk en met beleid uit het lichaam te verwijderen worden de excretie organen (longen, lever, nieren, dikke darm en huid), naast de signalen van Raymedy, met voedingsadviezen en eventueel lifestyle veranderingen ondersteund. Verbetering van de vitaliteit is vrijwel direct merkbaar.

Testimonial

“Dr. Midavaine heeft mijn vitamines en voedingssupplementen teruggebracht tot een paar noodzakelijke en heeft mij doorverwezen voor Raymedy behandeling. Na de eerste behandeling viel mijn man al direct op dat mijn ogen ineens totaal anders stonden. Glimmend en stralend. Ik voelde mij een ander mens in die korte tijd.

De tremoren bleven binnen 2 maanden weg. Langzamerhand begin ik me nu steeds beter in mijn vel te voelen. Mijn uithoudingsvermogen wordt steeds beter en ik kan weer beter en verder lopen. Slapen gaat heel goed nu. Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben, maar ik ben dankzij deze therapie de berg weer aan het opklimmen, letterlijk en figuurlijk, in plaats van steeds verder af te zakken. Eenieder die klachten heeft die niet zomaar even regulier te genezen zijn, raad ik aan deze behandeling te proberen, mij heeft het de ogen geopend”