Stichting Fly Aware is een non-profit stichting, een kennis- en informatie- centrum. Wij geven tips om de gezondheidsrisico’s van het vliegen te beperken, om zo fit en gezond mogelijk te blijven. Wij zijn een vraagbaak voor mensen met klachten na het reizen per vliegtuig, en een informatiepunt voor mensen die al dan niet beroepsmatig vaker vliegen.

Wil jij ons steunen?

Als non profit stichting ontvangen wij helaas geen subsidie van de overheid. Ter financiëring van ons vrijwilligerswerk zijn wij daarom vooral aangewezen op sponsors en donateurs. Jij kunt ons hier nu ook mee helpen, en het hoeft je geen cent te kosten!>

Bestel online via Sponsorkliks!

Maak vanaf nu bij al je online bestellingen gebruik van Sponsorkliks. Klik op het Sponsorkliks logo of op de banner hierboven, je komt dan direct op onze Sponsorkliks site. Meer dan 500 webshops zijn hier bij aangesloten, b.v. Bol.com, Wehkamp, Expedia, Coolblue etc. Kies je webshop en je wordt gelijk doorgelinkt. Nu kun je je bestelling gewoon plaatsen zoals je gewend bent. Je betaalt niks extra, maar de internetwinkel sponsort nu wel een percentage van je aankoopbedrag aan Stichting Fly Aware!

Wil je ons op deze manier vaker steunen, dan kun je met deze links ook direct de Sponsorkliks app voor Apple IOS of voor Android downloaden. Daarmee kun je nog makkelijker je online bestelling via Sponsorkliks doen. Eenmalig Stichting Fy Aware  als goed doel instellen en daarna je direct naar de gewenste webshop.

En… alle kleine beetjes helpen!

Bij voorbaat heel hartelijk bedankt

Het Fly Aware Team.