Aerotoxic Syndrome niet (h)erkend

De reguliere geneeskunde (h)erkent helaas het bestaan van het Aerotoxic Syndrome nog steeds niet, ondanks de vaak ernstige (o.a. neurologische) klachten die ermee gepaard gaan. Het gevolg daarvan is helaas dat veel patiënten een verkeerde diagnose krijgen, zoals Burnout, MS of Parkinson. De daarbij voorgeschreven medicijnen werken echter volledig averechts, het gaat immers om een vergiftigingsprobleem. De medicijnen voor die ziekten (die men dus helemaal niet heeft) vormen nog een extra belasting voor het immuunsysteem dat die stoffen ook weer moet afbreken.

Voedingssupplementen

Het lichaam moet juist ondersteund worden zodat het maximaal kan ontgiften. Het is daarom veel logischer om supplementen toe te dienen, mineralen, vitaminen en andere bouwstoffen waar het lichaam op dat moment een grote behoefte aan heeft. En dat is nou precies waar de orthomoleculaire geneeskunde zich mee bezig houdt.

Toch is het voor veel mensen het meest logisch (en ook vaak verplicht) om bij een ziekmelding eerst met hun klachten naar de huis- of bedrijfsarts te gaan. Wij raden u in dat geval aan om een kopie mee te nemen van de FAA Quick Reference for Health Care Providers. Hiermee kunt u in ieder geval de arts opmerkzaam maken op de mogelijke oorzaak van uw klachten en de noodzakelijke tests om dat te bevestigen. Daarmee kunt u mogelijk een misdiagnose voorkomen.

Intake

Stichting Fly Aware biedt de mogelijkheid van een intake gesprek met  John Midavaine, die gespecialiseerd is in de orthomoleculaire geneeskunde. Er wordt daarbij een inventarisatie van de klachten gemaakt, je krijgt advies over voedingssupplementen en er wordt een op maat gesneden behandelplan opgesteld. Indien wenselijk zal John je ook doorverwijzen voor ondersteunende therapieën, zoals bv. Neurofeedback.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken met drs. John Midavaine of eerst meer informatie, vul dan dit contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk (binnen 3 dagen) contact met je op. Voor een afspraak kun je ook direct terecht op de website van de door John geleide kliniek voor Levensstijl Geneeskunde: Lifemedic.nl

Testimonial:

“Het werkt echt! 99,9%. Ik hoop dat het resultaat blijvend is. Als dit niet een tijdelijke verbetering is, dan kan de champagne uit de koelkast. Amazing”